Over onsPraktijk Halsteren


In 2006 is Pieter Piessens begonnen met de praktijk aan de Dorpsstraat. Inmiddels werken we met een gedreven en enthousiast team van collega's, en bieden we naast fysiotherapie ook manuele therapie, kinderfysiotherapie, orofaciaal therapie (kaak), oedeem/lymfe therapie, hand-pols-elleboog therapie aan. Daarbij hebben we revalidatiegroepen, en specifieke beweegprogrammas voor COPD, arthrose en reuma, medische trainingen en hardloopanalyses. Vanaf 6 maart 2023 zijn we gevestigd in Gezondheidscentrum de Bank. Naast fysiotherapie zijn er nog 12 disciplines aanwezig in het gezondheidscentrum zoals Osteopathie van Oers, .

Onze praktijk staat garant voor een individuele en professionele benadering van de klant en kenmerkt zich door een prettige sfeer, kleinschaligheid en deskundigheid. Uw zorg is ook onze zorg. We kijken niet alleen lokaal, maar juist naar de gehele keten van bewegen om zo de bron van de klachten te achterhalen. Op deze manier werken we naar een optimaal herstel.

.
Er zijn ruime openingstijden (ook in de avond).
De praktijk beschikt over 8 ruime behandelkamers en een oefenzaal.
Er zijn 2 kleedkamers .
Ruime parkeergelegenheid aan de voorzijde Dorpsstraat en op het parkeerterrein achter, dit is te bereiken via Julianastraat en Hoge Braak
De praktijk is rolstoeltoegankelijk.
Voor is een invalide parkeerplaats.


Praktijk Steenbergen

Paramedisch Centrum Piessens staat al ruim 30 jaar voor tevreden patiƫnten. Steeds op zoek naar de beste behandelmethodes hebben wij ons al enige tijd gespecialiseerd in echografie van het bewegingsapparaat. De juiste diagnose is namelijk de eerste stap in het succesvol verhelpen van klachten. Wij hebben een team van enthousiaste en gedreven fysiotherapeuten met elk hun eigen specialisatie, daarnaast hebben wij ons omringd door een netwerk van specialisten zodat we elke klacht kunnen behandelen. Midden in het centrum van Steenbergen beschikken we over een ruim pand, voorzien van zowel behandelkamers als een zeer goed uitgeruste oefen- en revalidatieruimte. Parkeermogelijkheden recht voor de deur.

Vergoeding Zorgverzekeraars


> Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars met uitzondering van Zorg en Zekerheid. Fysiotherapie valt onder de aanvullende verzekering. Kinderen tot 18 jaar vallen onder de basisverzekering. Heeft u vragen over het aantal vergoedingen? Informeer dan bij uw zorgverzekeraar. Indien u geen aanvullende verzekering heeft, ontvangt u een nota.


Kwaliteit

Alle therapeuten zijn ingeschreven in het wettelijk BIG-Register en in het centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).
Tevens zijn we aangesloten bij de klachten en geschillencommissie via KNGF. https://www.kwaliteitsregisterparamedici.nl/klp/default.aspx