Over onsPraktijk Halsteren


In 2006 is Pieter Piessens begonnen met de praktijk aan de Dorpsstraat. Inmiddels werken we met een gedreven en enthousiast team van collega's, en bieden we naast fysiotherapie ook manuele therapie, kinderfysiotherapie, orofaciaal therapie (kaak), oedeem/lymfe therapie, hand-pols-elleboog therapie aan. Daarbij hebben we revalidatiegroepen, en specifieke beweegprogrammas voor COPD, arthrose en reuma, medische trainingen en hardloopanalyses. Naast fysiotherapie kunt u terecht voor; Van Oers Osteopathie en Mensendieck Oefentherapie.

Onze praktijk staat garant voor een individuele en professionele benadering van de klant en kenmerkt zich door een prettige sfeer, kleinschaligheid en deskundigheid. Uw zorg is ook onze zorg. We kijken niet alleen lokaal, maar juist naar de gehele keten van bewegen om zo de bron van de klachten te achterhalen. Op deze manier werken we naar een optimaal herstel.

Er is geen wachtlijst.
Er zijn ruime openingstijden (ook in de avond).
De praktijk beschikt over 6 ruime behandelkamers en een oefenzaal.
Er zijn 2 kleedkamers die beiden beschikken over een douche.
Ruime parkeergelegenheid
De praktijk is rolstoeltoegankelijk.
Achter de praktijk is een invalide parkeerplaats.


Praktijk Steenbergen

Paramedisch Centrum Piessens (voorheen Havermans) staat al ruim 30 jaar voor tevreden patiƫnten. Steeds op zoek naar de beste behandelmethodes hebben wij ons al enige tijd gespecialiseerd in echografie van het bewegingsaparaat. De juiste diagnose is namelijk de eerste stap in het succesvol verhelpen van klachten. Wij hebben een team van enthousiaste en gedreven fysiotherapeuten met elk hun eigen specialisatie, daarnaast hebben wij ons omringd door een netwerk van specialisten zodat we elke klacht kunnen behandelen. Midden in het centrum van Steenbergen beschikken we over een ruim pand, voorzien van zowel behandelkamers als een zeer goed uitgeruste oefen- en revalidatieruimte. Parkeermogelijkheden recht voor de deur, gemak dient immers de mens. Voor meer informatie over deze locatie https://www.havermansparamedischcentrum.nl/

Kwaliteit

Alle therapeuten zijn ingeschreven in het wettelijk BIG-Register en in het centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Vergoeding Zorgverzekeraars


Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Fysiotherapie valt onder de aanvullende verzekering. Kinderen tot 18 jaar vallen onder de basisverzekering. Heeft u vragen over het aantal vergoedingen? Informeer dan bij uw zorgverzekeraar. Indien u geen aanvullende verzekering heeft, ontvangt u een nota.