Over onsPraktijk Halsteren


In 2006 is Pieter Piessens begonnen met de praktijk aan de Dorpsstraat. Inmiddels werken we met een gedreven en enthousiast team van collega's, en bieden we naast fysiotherapie ook manuele therapie, kinderfysiotherapie, orofaciaal therapie (kaak), oedeem/lymfe therapie, hand-pols-elleboog therapie aan. Daarbij hebben we revalidatiegroepen, en specifieke beweegprogrammas voor COPD, arthrose en reuma, medische trainingen en hardloopanalyses. Naast fysiotherapie kunt u terecht voor; Van Oers Osteopathie en Mensendieck Oefentherapie.

Onze praktijk staat garant voor een individuele en professionele benadering van de klant en kenmerkt zich door een prettige sfeer, kleinschaligheid en deskundigheid. Uw zorg is ook onze zorg. We kijken niet alleen lokaal, maar juist naar de gehele keten van bewegen om zo de bron van de klachten te achterhalen. Op deze manier werken we naar een optimaal herstel.

Er is geen wachtlijst.
Er zijn ruime openingstijden (ook in de avond).
De praktijk beschikt over 6 ruime behandelkamers en een oefenzaal.
Er zijn 2 kleedkamers die beiden beschikken over een douche.
Ruime parkeergelegenheid
De praktijk is rolstoeltoegankelijk.
Achter de praktijk is een invalide parkeerplaats.


Locatie Steenbergen

Hand-Pols- Elleboog patiënten en Orofaciaal patiënten komen uit een grotere regio. Om de bereikbaarheid voor patiënten uit Steenbergen en regio Dinteloord te vergroten, hebben Pieter en Jurgen in Steenbergen een vestiging geopend. Zij openden in 2017 deze dependance en zitten in het gebouw van Verloskundigen-praktijk BIB op de Kade 6.
Op dinsdag en vrijdagochtend is Pieter op deze locatie. Dit vooral voor Hand-Pols-Elleboog patiënten.
Jurgen is dinsdagochtend in Steenbergen aanwezig voor overwegend Kaak- patiënten. Uiteraard kunt u ook terecht voor andere klachten.

Kwaliteit

Alle therapeuten zijn ingeschreven in het wettelijk BIG-Register en in het centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Vergoeding Zorgverzekeraars


Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Fysiotherapie valt onder de aanvullende verzekering. Kinderen tot 18 jaar vallen onder de basisverzekering. Heeft u vragen over het aantal vergoedingen? Informeer dan bij uw zorgverzekeraar. Indien u geen aanvullende verzekering heeft, ontvangt u een nota.