Medische Fitness

Wij bieden onze patiënten de mogelijkheid, om na hun revalidatie, in de praktijk te blijven sporten. Vaak krijgen we deze vraag, omdat veel patiënten baat hebben bij het preventief bewegen. Bewegen is goed voor iedereen. Het verschil met een “gewone” sportschool is, dat je in de praktijk sport in kleine groepen (maximaal 8 personen) onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht wanneer u geen klachten heeft, maar dit wil voorkomen en onder deskundige begeleiding verantwoord wil sporten en trainen. Er zijn groepen in de ochtend, middag en avonduren.
Informeer naar onze mogelijkheden.

Revalidatie


Bij Revalidatie therapie volgt u een klachtgericht trainings- en behandelprogramma. Dit revalidatieprogramma is niet alleen voor mensen die door een arts of specialist zijn verwezen. Een dergelijk traject kan ook door uw therapeut ingezet worden wanneer u op eigen initiatief bij de therapeut terecht bent gekomen (DTF). Vaak worden er na een operatie revalidatietrajecten ingezet. Uiteenlopende klachten zoals rugklachten, knieklachten, sportblessures maar ook chronische ziekten als reuma, fibromyalgie, hart- en longafwijkingen, diabetes en obesitas worden op adequate wijze begeleid. De training vindt plaats in kleine groepen op vaste tijdstippen onder leiding van een fysiotherapeut in de modern uitgeruste oefenzaal. We hebben vaste groepen voor o.a. COPD en HARTREVALIDATIE. Maar ook voor DIABETES , OSTEOPOROSE, ARTHROSE en VAATLIJDEN kunt u bij ons terecht. Informeer voor de mogelijkheden.