Kim Lodewijkx
Samen verder kijken dan de klacht op zich, maakt je sterker.

Mijn naam is Kim Lodewijkx, geboren in Rotterdam maar opgegroeid in Bergen op Zoom. In 2016 ben ik gestart met mijn eindstage bij FysioPiessens waarna ik in 2017 ben afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Naast de opleiding tot algemeen fysiotherapeut heb ik verschillende cursussen gevolgd waaronder Dry Needling, Medical Taping en Advanced Medical Taping. Naast deze opleidingen en cursussen ligt mijn affiniteit bij hyperventilatie en COPD gerelateerde klachten.

Ik ben binnen Paramedisch centrum Piessens het gezicht voor beweeg- en leefstijlbegeleiding voor mensen met een chronische (long)aandoening en lid van het Chronisch ZorgNet op gebied van longaandoeningen (bijgaand meer informatie over het Chronisch ZorgNet).

Juist in deze huidige samenleving ligt nu, meer dan anders, de nadruk op een gezonde leefstijl. Helaas hebben mensen met een chronische aandoening momenteel, in deze ‘lockdown’ minder mogelijkheden om in een veilige omgeving te werken aan gezond beweegpatroon volgens de Nederlandse norm gezond bewegen. Gedragsverandering ten aanzien van bewegen, een gezond en passend voedingspatroon en mentaal welbevinden is bij deze doelgroep een belangrijk aandachtspunt, zeker in deze tijd.
Wat ik u kan bieden is een veilige omgeving om op maat te bewegen in een ruime oefenzaal met uitgebreide en diverse oefenmaterialen en apparatuur. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van patiënten met COPD, COVID19 Revalidatie en overige chronische longaandoeningen. Daarnaast werk ik samen met overige (para)medici om een multidisciplinair-traject te kunnen vormgeven waardoor we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.


Algemene fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling